januar 2012

kommet for å bli

09.01.2012 // kl.21:49 // Blogg // 2 kommentarer

Heihei, kanskje dere tror at overskriften handler om meg, men neida. jeg tar meg så god tid at jeg skriver om mine søte lekser. neiuff, nå skal jeg ikke tulle med dere. men tenk, LEKSER ER KOMMET Å BLIR EN GOD STUND TIL. kjedelig liv. men jeg må gjøre lekser for å ikke bli en dasskjører, he-he. jo men nå har jeg sittet en god stund med leksene, slit. men nå får jeg slutte å klage, god natt (snart).


BURSDAG SNART (IMORGEN) <3

også sitter jeg å koser meg med en kopp kakao

BILDET AV KAKAOEN KOMMER IKKE! 

-Stine

wops

08.01.2012 // kl.21:05 // Blogg // 1 kommentar

Heihei, jeg er en utrolig dårlig blogger nå for tiden (helga) men jeg har egentlig ikke følt meg helt bra, så da har jeg egentlig ikke sittet på datan så mye. men idag føler jeg meg bedre og er klar til skolen imorra. men litt updates;

igår altså Lørdag spilte jeg første kamp i 2012 , hihi. vi spilte mot Lier som vi har vunnet mot og vant igjen med 13-4 :) så vi leder fortsatt serien, så hvis du har lyst til å se lista så kan du trykke HER øverst er det alle kampene og nederst er tabellen :)

også idag Søndag har jeg feiret voksen bursdag med mange. siden farmor har bursdag imorra og meg og mamma har bursdag på Tirsdag, 13 whoho :) nyttåraften bilde da. 

-stine

NATTA

03.01.2012 // kl.22:33 // Blogg // 1 kommentar

dårlig blogging jeg vet, skole! men Natta da :)


Mina er så søøt <3

-Stine

Skole imorra da

02.01.2012 // kl.21:35 // Blogg // 2 kommentarer

Heihei, imorra er det skole, noe som betyr lekser, noe som også betyr slit! åh, har faktisk ikke savna skolen i det hele tatt, er så lei av skole atte fy. men ja, nå har Haakon og Mina dratt også sitter jeg bare å laster inn bilder fra de siste dagene nå. men jeg har vært så skoleflink at jeg har rydda og ordna i sekken min ogsånt, så nå skal jeg bare dusje og legge meg, uff. 


sekkenmiin, jeg vet, utrolig fin! 

+ at det blir trening da, det gleder jeg meg faktisk veldig til! kunne godt hatt trening i juleferien.


:)

-stine

GODT NYTTÅR!

01.01.2012 // kl.17:46 // Blogg // 2 kommentarer

heiallesammen! GODT NYTTÅR til dere alle, håper dere har hatt et fint år og jeg ønsker dere et fint år fremover, hehe :) Nå sitter meg og Marie og bare slapperav og koser oss <3 snakkesjegvet, dårlig bilde.

-Stine :)

 

hits