februar 2012

kvelden da.

13.02.2012 // kl.21:08 // Blogg // 2 kommentarer

Heihei, kvelden nå :) kanskje ikke når du leser dette men, hehe. Nå lager jeg meg litt kvelds, egg i brødskive :) hihi. Og foresten så har jeg og Martine lagd mange Iphone 4(s) deksler, utrolig gøy. Vi lagde mange forskjellig på nfoto.no. ingen av oss har iphone 4s men begge ønsker seg det ihvertfall, har så utrolig lyst på det! men kos deg videre ikveld, god natt ♥


skikkelig søtt bilde! ♥ //weheartit

-Stine


 

Sunday all

12.02.2012 // kl.11:05 // Blogg // 1 kommentar

Heihei, nå er det søndag og Marie har sovet her, utrolig koselig. Morsdag er det også, mamma fikk tulipaner og litt klær, hihi :) håper hun er fornøyd! har ny pc, 17 tommers (?) HP pavilion dv7, er utrolig fornøyd! så da har jeg ikke lasta ned sims på denne :( mehe. men jeg blogger ikveld eller etterpå tror jeg :)


<3

-stine

Torsdagsmorgen

09.02.2012 // kl.07:25 // Blogg // 2 kommentarer

heia :)

torsdag i dag og jeg skal på skolen,  jeg har jo vært syk hele uka så. jeg gleder meg egentlig litt, ikke pågrunn av skolen men jeg har savnet mange mens jeg har vært syk, da ser jeg dem igjen! hihi. etterskolen kommer ikke jeg rett hjem, så da blogger jeg heller et lite innlegg ikveld :)


når jeg var syk var det fint at jeg fant fram noen gamle topp blader, heehe.

Ingen av bildene rakk jeg å redigere denne morgen.. 

-stine

blogg.no

07.02.2012 // kl.15:42 // Blogg // 4 kommentarer

Hei, lenge siden jeg har blogga! jeg har ikke fått sagt ifra fordi jeg har ikke kommet meg inn på bloggen, dumme blogg.no! men idag kom jeg meg inn så da begynner jeg å blogge igjen. hadde foresten bursdag 10.Januar, hehe. 

til bursdagen min fikk jeg mye fint, viser noenting bare :)
t-shorte fra Vero moda, 89,- for to (?) utrolig mykt stoff da. 


T-shorte fra Bikbok 199,- (?) shorts fra bikbok 399,- (?)


skjerf fra (?) kr (?) hehe :)

mer kommer senere :) 

-stine

hits