mai 2012

Farvell

23.05.2012 // kl.22:29 // Blogg // Ingen kommentarer

Heihei :) Det har vært en utrolig koslig dag med brev vennene! først var vi på borrebanen og spilte håndball og fotball og litt sånt, etterhvert dro vi til Borrehaugene og var der og solte oss, spiste, spilte litt forskjellig ogsånt . Utrolig gøy, men så skulle de dra så da måtte vi si hade til dem ogsånt, kommer til å savne dem littda. også etter det har jeg vært på stranda med mange, koslig det å! 
HAR BLITT SOLBRENT btw.. fml! utrolig vondt og det svir! hmmpff.. håper det går snart bort da.

her venta vi på brev vennene <3 hehe

så kom de da :)


  også hadde vi sånn natursti

 og masse mer! :)

-Stine :)
 


 

on the way

22.05.2012 // kl.10:12 // Blogg // Ingen kommentarer

Heihei, da drar jeg og anine snart bort til seilerhuset :) der møter vi brevvennene, wihuu! har bare stelt meg litt ogsånt. Det er egentlig utrolig deilig at vi slipper skole også får vi avspasering for noe som faktisk er gøy, hehe! stakkars dere som sitter der på skolen, misunner dere ikke, hihihih! we talks <3Stine :)

Svenske besøk imorgen

21.05.2012 // kl.21:26 // Blogg // 2 kommentarer

Heisann! er så utrolig dårlig til å blogge, selvom jeg har skikkelig blogglyst! er den verste bloggeren i blogguniverset akkurat nå. skal bli bedre!
Er syk nå, det er utrolig kjedelig å være hjemme og bare gå rundt, ikke gjort noen ting. men begynner å bli litt bedre, håper jeg blir bra til imorgen, for da kommer brev vennene våre, som klassen har hatt siden 5 klasse! de er svenske og det har vært utrolig gøy å sende brev til dem og få tilbake, men nå kommer de endelig hit etter 3 år! skal bli koslig det. så det blir ikke skole på Tirsdag eller Onsdag! Og på Fredag så drar jeg og håndballaget på Fredrikstad cup og kommer hjem på Mandag. Vet ikke om det blir så mye blogging da, men skal prøve og blogge fra Iphonen ihvertfall! mye denne uken altså.

ha en fin kveld videre ihvertfall!

 

-stine :)


 

sommer

02.05.2012 // kl.21:50 // Blogg // 2 kommentarer

nesten.. det er jo nesten sommer da! 18 grader i sola og greier :ooo, friker helt ut. sommerfølelse ihvertfall! Istad var jo meg, Marie, Haakon og Chris på moloen og bada, gjorde det igår å btw,kosligda. Skrivde også videre på biografien om Justin Bieber, vi skulle skrive minst 600ord og har skrevet mer, men vet ikke hvordan jeg skal slutte den (?) :) hehe. imorgen blir det sykkelprøve, ahh! vil ikke i det hele tatt, vet ikke hvordan vi skal sykle engang, menmen.. 

-Stine

hits