juni 2012

KLIKK KLIKK KLIKK ...

30.06.2012 // kl.19:44 // Blogg // 4 kommentarer

Heidu :) jeg føler alt er helt klikka nå! Instagram, Spotify, Picmonkey osv.. funker ikke pågrunn av uværet i et eller annet land, fml.. det er jo fint vær i Norge!!!! :( men uansett. 
Igår kveld knakk skapet mitt sammen, heheh! så da har vi vært og bestilt et nytt et idag, det er nesten helt likt! imens må jeg ha klærne mine i hyller som det er bilde av nedenfor!


men jeg fikk ihvertfall ryddet i klærnene mine, for skapet så jo egentlig ikke ut inni! hehe.. 


♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ 

straks kommer Marie (direkte link) ned til meg og skal sove over her! blir sikkert utrolig koslig som alltid! blogger nok etterpå :)

-Stine :)

 

not quite on top

29.06.2012 // kl.13:23 // Blogg // 6 kommentarer

Hei! igår hadde jeg skikkelig sommerfølelse, løp rundt barbeint, spiste jordbær, var ute hele dagen, solte meg, ble brun og alt det der! men idag, ja hva skal man si? regn til tusen! været er ikke helt på topp, nei.. men prøver fortsatt og holde humøret oppe, hehe ♥ jeg sa jo jeg spiste jordbær igår, hihi; 
også spiste jeg jordbær med sjokoladesaus og krem, heheh! utrolig godt ♥


 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

-Stine :)

 

 

lots of cuddle

28.06.2012 // kl.15:35 // Blogg // 7 kommentarer

Hei ♥ Nå sitter jeg inne med Anine og Maren, vi koser oss! Istad fikk jeg det nye TOPP bladet, som meg og Anine har lest mens vi solte oss litt på beina! brune er vi nå, hihi neida, eller joda! ♥ 


meg og maren hadde en liten fotoshoot igår, hhih ♥

-Stine ;)the power of flower

27.06.2012 // kl.23:59 // Blogg // 5 kommentarer

godkveld/midnatt, eller hva jeg skal si? hihi ? legger meg etter jeg har postet dette innlegget, så jeg er egentlig utrolig trøtt! ihvertfall så sover maren her og holder meg litt våken da! ? Men jo, overskriften.. Når jeg tar bilder liker jeg og ta bilde av naturen, aner ikke hvorfor men jeg syns alltid det er så fint! Og blomstene, de er så fargerike og forskjellige allesammen! altså ikke missforstå, jeg er ikke en sånn naturmanngreie osv.. men selve bildet syns jeg blir utrolig fint med og bare ta med en blomst på bilde! jeg aner ikke hva dere syns, men min mening ihvertfall. ? noen eksempler ihvertfall ♥♥♥

-Stine :)

blue sky and white clouds

27.06.2012 // kl.16:37 // Blogg // 2 kommentarer

Hei ♥ Nå sitter jeg faktisk inne med Maren, hun har litt feber så da passer jeg litt på henne! hihi. Etterpå har vi tenkt og gå ut og ta litt bilder på stranda, elns? ♥ ihvertfall ute da! Nå har jo gradene gått oppover :DD wihu, endelig litt sommerfølelse da! blå himmel er det også ♥ Ikveld så skal vi grille litt ogsånn i hagen, koslig. blir sikkert noen bilder da og! kosdegvidere ♥ bloggesguuuuttenmin! ♥♥♥spiste bolle istad, hihi ♥

-Stine :)

KOOOOOOOOOOS

26.06.2012 // kl.23:05 // Blogg // 1 kommentar

HEEEI! hihi, utrolig hyper egentlig! sover hos Maren med Anine, det er utrolig koslig ♥ 


utrolig godt skal jeg si deg! 

god natt!

-Stine ♥

OM MEG

26.06.2012 // kl.13:41 // Blogg // 4 kommentarer

Heihei ♥ Jeg er en jente fra den lille byen Horten, med navn Stine Marie Johnsrud  ♥ Jeg er en 99'er altså 13år! Etter sommerferien begynner jeg på Holtan ungdomskole i 8c, utrolig fin klasse! Jeg bor hjemme sammen med Mamma og Pappa! Jeg har også en storesøster, men hun bor ikke her ♥ mange gamle bilder av meg! hihiJeg har også noen utrolig fantastiske venner, som betyr utrolig mye for meg! ♥♥♥ får selvfølgelig ikke med alle de fantastiske menneskene, men noen:

Også har jeg verdensbeste kjæreste ♥ er så utrolig glad i ham! har ikke ord. 

er det noe du lurer på som du ikke har fått svar på, spørr i kommentarfeltet! ♥

-kommer mer!

 

Freesh

25.06.2012 // kl.21:25 // Blogg // 4 kommentarer

Heeihei :) Har hatt en utrolig koslig dag men Mina og Anine! tatt mange bilder, vært på kafferiet osv ♥ ordnet headeren min midlertidig, skal få en bedre etterhvert! nå sitter jeg og Anine på hver vår pc og koser oss!  ihvertfall her er noen bilder fra fotoshooten vår, hehe! 


Utrolig søte ♥ loveyou! 

INGEN BILDER AV MEG! hihihi ♥♥♥

-Stine :)

 

Nytt design!

25.06.2012 // kl.12:43 // Blogg // Ingen kommentarer

Hallo ♥ Nytt design har jeg fått, noe jeg syns var på tide! Utrolig fint ogsåda! Det er et gratisdesign og det er hun her som har laget det (direkte link) Er selvfølgelig ikke ferdig med designet enda, må ha header ogsånt som jeg skal prøve og rekke og lage etterpå! hihi ♥ veldig fornøyd egentlig! 

Det gamle designet:


 og det nyet:

Hvem likte du best? ♥

-Stine :)

stress

24.06.2012 // kl.23:33 // Blogg // Ingen kommentarer

Heiheei ♥ har dessverre ikke blogget idag før nå, fordi jeg har hjulpet min kjære kjæreste med å lage blogg, noe som han egentlig ikke ville, men jeg klarte og overtale han da, hehe! Også har jeg vært på kino med Haakon, Sander, Simen og Anine ♥ utrolig koselig! vi så Men in Black 3D elns? veldig bra film! har ikke mer lading på kameraet btw, og laderen ligger hos Maren, men jeg skal hente det imorgen :) koskos!


guttenmin ♥


han er så søt! og skriver så utrolig fint! utrolig søtt da!!!!!!!!!!!!! ♥♥♥

-Stine :)

 

Sommerferie

23.06.2012 // kl.13:32 // Blogg // Ingen kommentarer

Heihallo :) nå er det sommerferie! det er egentlig utrolig rart, for det har jo gått så fort! Etter sommerferien starter jeg jo på ungdomskolen, har ikke lyst i det hele tatt! Kommer til og savne Granly utrolig mye, det var jo mange tårer som kom når vi måtte gå igår. Veldig leit! Men det blir jo kanskje litt fint og komme i ny klasse og bli kjent med nye mennesker :) hehe!
Jo også over til bloggingen, hehe! Er fortsatt utrolig dårlig med bloggingen, men har ikke inspirasjon ellernoen ting! Men så gikk jeg inn på bloggen igår kveld, så da så jeg på statistikken min. Og da fikk jeg virkelig lyst og blogge, for jeg tenker jo egentlig at det ikke er noe vits i å blogge hvis ingen leser bloggen din. Men jeg hadde jo faktisk lesere! :) Det bryr meg egentlig ikke hvor mange som leser bloggen min, men det er utrolig gøy og vite at noen ihvertfall leser den, for da får jeg utrolig blogglyst! så takk for at du er innom bloggen min, hehe! -Stine

Koser mææ!

03.06.2012 // kl.22:07 // Blogg // 1 kommentar

Heisann :) nå er det mobilblogging eller IPhoneblogging! Hehe, sitter og koser meg hos Maren. Vi sitter og venter på at rundstykkene skal bli ferdige, Hehe!
Nå ble de ferdige! TALKS ;))

- Stine :)

hits