juli 2012

no idea

31.07.2012 // kl.13:41 // Blogg // 3 kommentarer

hei :) aneeeer virkelig ikke om noen overskrifter, ahah! anyway, drar til Haakon nå, og etterpå stikker jeg ut med Christine ♥ blir kos! var ute og tok noen bilder istad, mens det regna, utrolig vanskelig skal jeg si deg! men hva gjør jeg ikke for bloggen? hihiresten kommer etterpå, talks ♥

-Stine

 

in thaa town

30.07.2012 // kl.14:49 // Blogg // 7 kommentarer

heyho! nå har jeg akkurat ryddet inn litt klær inn det nye skapet, så nå skal jeg ta en pause og dra til byen med Anine og Mamma på kafferiet elns? blir kos ♥ nå er det utrolig rotete på begge rommene mine, ehe! men det blir forhåpentligvis borte i løpet av dagen! fant også masse som var utrolig gammelt! ahah.. ♥ hva skal du idag?

-Stine

bored

29.07.2012 // kl.16:18 // Blogg // 10 kommentarer

Heihallo! idag har søte, Christine bursdag! GRATULERER MED DAGEN vennen ♥ hun har sovet her, men så måtte hun dra på morgen for og feire en "liten" bursdagsfeiring, hehe!  nå har jeg ryddet rommet og settet inn det nye skapet, men pappa holder på og sette inn skuffene i skapet, flinkepappa ♥♥♥ også videre idag aneeer jeg ikke hva jeg skal gjøre, kjeder meg så sinnsykt! så hvis det er noen som vil finne på no er det bare og ringe!!!! ehehhehe.. snakkææs da. 
-Stine

when you have nothing

27.07.2012 // kl.13:40 // Blogg // 10 kommentarer

... to do, and then everything! 

Heihei! idag hadde jeg rett og slett ikke noe å gjøre og plutselig får jeg alt å gjøre, ahah! rare greier det der altså. Men nå straks skal jeg ut med martine og klippe resten av gresset, hehe!  flinkejenter er vi :) istad lagde jeg noen veldig forskjellige outfiter, hva synes du?

 

Hvem likte du best? :)

-Stine

back home

26.07.2012 // kl.12:07 // Blogg // 5 kommentarer

Heisann! hjemme fra Tyrkia, hihi. kom egentlig hjem igår natt med orket rett og slett ikke blogge da! men jeg har ihvertfall hatt det UTROLIG FINT, hehe. holder på og laste ned alle bildene fra Tyrkia, så i dette innlegget blir det ikke noen bilder derfra. sitter foresten på min pc nå!! utrolog uvant, men deilig! haha. eller jo, de er ferdig lasta, haha! orker ikke ta bort det jeg skrev, mehe.

følte meg utrolig brun her, hehe!dere får flere bilder senere, sorry for bare båt bilder nesten.. heheh! har foresten ikke orket og redigere noen av bildene, så nullredigering! :)

-Stine

dolphins

22.07.2012 // kl.22:13 // Blogg // 2 kommentarer

Heihei :) sorry for utrolig dårlig blogging i det siste! har fult tilgang til internett nå, men sitter på pappa sin jobb pc, som han låner, og da kan jeg ikke legge inn bilder eller noenting :( og det er nok ikke så interessant og lese en blogg uten bilder, men dere får jo masse bilder når jeg kommer hjem! SOM IKKE ER SÅ LENGE TIL, HEHEH! gleder meg utrolig mye egentlig. idag har jeg faktisk bada med delfiner, utrolig gøy! har noen bilder fra det da :) en opplevelse for livet! 

med en gang vi kom inn var de så utrolig store, ble redd jeg hiihhi! men de var ikke farlige heldigvis! søte Frozy som den het, inlove!

-Stine

Sæsten min :*

16.07.2012 // kl.20:42 // Blogg // 2 kommentarer

Hallo alle søtinger! Sorry for dårlig blogging fra meg (Stine) men er litt dårlig nettverk, men heldigvis hjelper kjære Marie meg med og blogge! Hehe :)

HAAKON HAR BURSDAG! verdensbeste gutt altså, elsker han :* gratulerer med dagen da! Skulle skrevet en bibel til deg her på bloggen men skriver på mobilen, så den kommer når jeg kommer hjem! Ihvertfall, GRATULERER MED DAGEN <3 loveyou!

Hot or not?

16.07.2012 // kl.18:01 // Bilder // 5 kommentarer

Jeffrey Campbells, hot or not? Jeg synes det er hot, men det var mye mer populært før enn nå. Nå har bare flere og flere fått det, og jeg misunner alle som har det! Jeg synes fortsatt det er hot, og elsker det virkelig! Det er jo et merke som heter Jeffrey campbell, men jeg mener liksom disse typene. Så hva synes dere? ;)

alle bildene fra weheartit.com (unnskyld for små bilder!)

// Marie

- hot or not?

 

Pictures

14.07.2012 // kl.22:48 // Bilder // 1 kommentar

Hallo! Marie her, hehe ♥ Nå er jeg hos mormor, koselig som alltid! Idag har jeg våknet seint, spist pannekaker og ellers ikke så mye mer.. Har snakket med Stine på Kik, hun sier det er 45 varmegrader i skyggen i Tyrkia, ååh.. Men, jeg skal til Mallorca den 8-15 august, så jeg har jo noe å glede meg til! Har ikke så mye mer å si egentlig..
// Marie 
 


Innkjøp

12.07.2012 // kl.19:40 // Blogg // 2 kommentarer

Heihei! Fortsatt Marie som er her, håper dere ikke blir lei av meg ♥ Stine slapper av ved bassenget som vanlig og har fått seg en ny venn! Tenkte bare å si det, hehe.

Uansett, idag var jeg i byen med Andrea. Jeg kjøpte ikke så mye, men litt. Tar også med noe jeg kjøpte på superlangdagen her i Horten!


Bukse fra Bikbok 
 250 kr på salg, kostet egentlig 500kr! Fra superlangdagen.Genser fra Bikbok 
  149 kr

 

Topp fra Bikbok ♥ 129 kr! Fra superlangdagen.Neglelakk fra H&M 
  29 kr. De ble solgt sammen! Fra superlangdagen.


Jumpsuit fra Bikbok    2 for 49 kr, så jeg og Johanne kjøpte en hver! Fra superlangdagen.


Øredobber fra Vita ♥ 24 kr på salg!

// Marie 

Guest

11.07.2012 // kl.13:03 // Blogg // 2 kommentarer

Heihei! Nå er det Marie som blogger her, for nå er Stine i Tyrkia! Åh, så utrolig urettferdig, jeg skulle gjerne vært med.. Dere har vel sikkert sett meg på bloggen til Stine før? Uansett, så kan jeg jo skrive litt om meg selv.

Jeg heter Marie og er født 28. januar 1999. Jeg har gått i klasse med Stine i 7 år, også ble vi bestevenner i 5 klasse! Vi starter på samme ungdomsskole til høsten men forskjellige klasser, noe som er veldig dumt! Jeg går også på håndball sammen med Stine på Borre J99! Jeg bruker kameraet Canon eos 550d, som er utrolig bra! Jeg er også belieber, hehe. Her er noen bilder av meg.. VakkertLYKKERUS! Har nettop fått vite at jeg har fått billetter til Justin sin konsert 17. april! ÆÆÆ! 


Men om det er noe du lurer på, så kan du spørre i kommentarfeltet! Hvis dere lurer på noe om Stine så kan jeg jo svare i en video kanskje? Hun skal jo være borte i 2 uker.. Det kan forresten hende at hun skal blogge, spørs om hun har internett!

// Marie 

 

of to Turkey

10.07.2012 // kl.10:30 // Blogg // 1 kommentar

Heihei! om noen strakser drar jeg til Tyrkia! blir nok utrolig koslig og være der i to uker, men kommer også til og savne alle der hjemme ♥♥♥ kommer nok masse bilder fra tyrkia! ogJA, kommer til og blogge hvis jeg får det til og når jeg har tid, men ellers er det lillesnuppami, som skal blogge for meg! bloggen hennes er her (direkte link) hun er utrolig flink med blogg, så det blir bra! men kos dere allesammen, hvorhen dere skal! preikas ♥//WEHEARTIT

kosdere!

-Stine :)

you're the best

09.07.2012 // kl.22:56 // Blogg // 3 kommentarer

Heia :) ikveld har jeg hatt besøk av den beste, Marie såklart! ♥ fikk en skikkelig god klem når hun skulle dra hjem fra meg, kommer til og savne henne så utrolig mye! vi tok noen bilder istad, har på joggebukse og ser helt rød ut i tryne på bildet, menmen.. ♥ MÅ VISE DERE NOE IMORGEN, VIKTIG! hheheh.. loveyou all! ♥♥♥

-Stine :)

This was supposed to be a good headline

09.07.2012 // kl.14:54 // Blogg // 1 kommentar

Heipådeg! ♥ sorry for utrolig dårlig blogging! har begynt og pakke til Tyrkia imorgen ogsånt, gleder meg! så nå sitter jeg på kjøkkenet og har akkurat tatt en pause fra pakkingen og spiser litt nudler, hehe. angående den spørsmålsrunden så svarer jeg forhåpentligvis i Tyrkia, så da får vi håpe dere får videoen da! så det er bare og spørre om hva du vil inntil videre! HER (direkte link) det er ikke sikkert jeg får redigert så mye av dne heller, men får prøve ihvertfall! nå må jeg gå og pakke videre, snakkes ♥


LOVEYOU ♥ bloggen til Martine er her (dirkete link) hun blir nok glad hvis du besøker bloggen hennes, hihi! 

-Stine :)

 

 

SPØRSMÅLSRUNDE

07.07.2012 // kl.17:00 // Blogg // 10 kommentarer

Hei :) sorry for ikke noe blogging igår! Men ihvertfall så tenkte jeg og ha en spørsmålsrunde som jeg svarer på video, jeg lover at jeg skal svare på video, og hvis det blir noe feil så lager jeg videoen på nytt av! jeg svarer på alt fra A til Å, men hvis noen av spørsmålene blir for personlig så hopper jeg over det! så det er bare og spørre ivei! 
btw; istad hadde meg og Martine en liten photoshoot så bildene kommer ut etterpå! ♥


HVA LURER DU PÅ? ♥

-Stine :)

Superlang dag!

05.07.2012 // kl.18:02 // Blogg // 4 kommentarer

Heihei, idag har jeg vært på båt tur med mamma, pappa og Anine. ♥ utrolig koslig! og nå har jeg dusje og skal ned til byen nå! blogges :)
bad time

04.07.2012 // kl.22:02 // Blogg // 2 kommentarer

UNNSKYLD! har ikke blogget idag eller igår før nå, også har jeg heller ikke sagt ifra! har vært veldig mye ute i hagen, hos andre, og på stranda! selvom jeg vet at jeg kunne blogget da, men det var helt ut av tankene akkurat da! 
Men hei ihvertfall ♥ har heller ikke vært så flink til og ta bilder, men jeg har noen ihvertfall! istad så var jeg nede på moloen og bada, utrolig deilig for jeg det er første gang jeg bader ute i sommerferien! ♥♥♥ sett på film ogsånt! kostmeg ihvertfall ♥ 


ella ♥♥♥


godteriiii ♥

Ingen av bildene er redigert, hadde ikke tid dessverre! ♥ ♥ ♥ 

-Stine :)

Innkjøp med Ella

02.07.2012 // kl.17:29 // Blogg // 7 kommentarer

Heihei! :) Idag har jeg vært med Ella og vi har gjort litt forskjellig, blant annet har vi vært i byen og shoppa litt! her er innkjøpene til meg og Ella;

Ella kjøpte; 

Bikini topp; cubus 79,- (salg)
Shorts; Bikbok 99,- (salg)

Jeg kjøpte; 


(litt skurrete)


Jumpsuiter; Bikbok 100,- (salg) 
Bikinitopp; Cubus 79,- (salg) 

Alt sammen;Veldig fornøyd med innkjøpene begge to! blogges ♥

-Stine :)

WANT!!!!!!!!!

01.07.2012 // kl.23:25 // Blogg // 4 kommentarer

heihei! sorry for dårlig blogging. men ihvertfall så har jeg funnet noen ting jeg har såååå lyst på! men dessverre er jeg ikke så rik nå for tiden :(((har kanskje tenkt til og bestille noe av det! ♥ lovelove

-Stine :)
 

hits