september 2011

Drar imorra

29.09.2011 // kl.22:17 // Blogg // 2 kommentarer

Heihei.. 
Imorra drar jeg med Karrovennen til Bergen, kos det blir! Er ikke sikkert jeg får blogget men jeg skal prøve å finne noen som kan blogge for meg.  Er heller ikke sikkert at jeg får svart på spørsmålsrunden imorra, da blir det ihvertfall tekst, men jeg tror jeg kan avslutte spørsmålsrunden til Torsdag ;) Koskos..

-Stine :)

Ikke bra + Spørsmålsrunde

27.09.2011 // kl.20:26 // Blogg // 6 kommentarer

Heihei :)

Sorry for lite blogging, har vært syk å for dere som lurer på hvordan syk, så har jeg hat feber 39.9 var det høyeste, også har jeg hatt utrolig vondt i halsen å klarer nesten ikke å spise noe annet enn suppe osv.. Men jeg er på bedringenesvei, hehe.

Men jeg så på kommentarene mine og der så jeg noen som ville at jeg skulle ha spørsmålsrunde og det var noen som spurte meg istad på innboksen også. Så dette er et "spørsmålsrunde innlegg" hvis du kan kalle det det. Så spør ivei, er ikke sikkert jeg får hatt det på video men jeg håper det! 
Det siste bildet har Anine tatt. :) flinkaa.

-Stine
Btw; SPØR! 

Two and a half

24.09.2011 // kl.18:15 // Blogg // 7 kommentarer

Heiheii. 

Anine har sovet hos meg fra fredag til idag, og idag skal Anine & Marie sove hos meg, så det blir kos! Tror vi skal ta litt spa osv.. 
Idag har jeg ikke gjort så mye, har ikke følt meg så bra, ville dra hjem fra byen også så. Men håper jeg blir bedre imorra. Btw så fant jeg akkurat ut at jeg var på 15.plass på hortens lista o.o stolte meg! haha.. Nå tror jeg meg, Anine og Marie turer ut for å ta litt bilder! :)

Høsten kommer snart.........


For et fint gjesp Chris <3


haha.. Litt sånn høst bilder, snakkes.

-Stine

 

God morgen på en Fredag

23.09.2011 // kl.07:43 // Blogg // 2 kommentarer

God morgen! Da er det endelig Fredag, ahh då deilig.. Bare 5 timer (elns) igjen! hihiiii, her er jeg i helg humør altså. Kommer nok til og blogge litt i helgen også. Men ha en fin dag!

-stine

Norvegia Reklame

21.09.2011 // kl.17:02 // Blogg // 13 kommentarer

video:norvegia reklame


Av meg, Andrea og Johanne.. HAHHA.. DÆÆVER!

Etter trening

20.09.2011 // kl.20:12 // Blogg // 6 kommentarer

Heihei, Nå har jeg kommet hjem fra trening, gøy var det der! Men da fikk vi vite at 3stk har slutta så nå har vi bare ett lag og 5 innbyttere! dumt det men.. Men ihvertfall så har jeg ikke gjort så mye idag egentlig. 


Ella, Christine og Anine søtinger <3


haha.. sitter å diskuterer fotball! uff..


hahaha.. <3 oversminkaa :)

-Stine

God natt bloggen

19.09.2011 // kl.21:05 // Blogg // 1 kommentar

Tar kvelden om en time tror jeg. Idag så var jeg så trøtt når jeg skulle stå opp, så trur jeg trenger det, hihii.. Starter kvart over ni imorra foresten, så det kan hende jeg rekker å ta et innlegg imorra tidlig. Vi får se da. 

Forresten så hadde jeg jo sånn jentekveld hos Andrea med Johanne, da lagde vi "Norvegia reklame" har blitt ferdig redigert ogsånn så den kommer nok ut i denne uke hvis jeg rekker med alle de leksene vi har, haha :D


haha :)I bursdagen til Christine <3

 

-Stine
 

Helgen gikk for fort!

19.09.2011 // kl.15:20 // Blogg // 2 kommentarer

Heihei..
Helgen har gått alt for fort! Ellerhva? Men ihvertfall, i helgen har jeg vært i bursdag til Martine på Fredag og Christine på Søndag.. Utrolig morsom begge steder! 

Idag har jeg bare vært på skolen til nå, skal begynne med lekser snart å da, flinke meg! hihii, men Marie tror jeg snart kommer ned til meg også! 

Martinesøtaa <3

namm.. <3

-stine


 

Bursdagen til Martine

17.09.2011 // kl.15:45 // Blogg // 5 kommentarer

Heihei, igår var jeg jo i bursdag til Martine, kjempekoselig! Litt bilder fra igår.


søtene <3

Ingrid søtaa <3

Martine åpner gave.

ahh..namm <3

haha..

hahha.. Vi så på kongen av bastøy. UTROLIG SPENNENDE!

HVIS DU SER..


 -Stine


 

Bursdag til beste!

16.09.2011 // kl.17:02 // Blogg // 1 kommentar

Heihei :) 
Nå har jeg kommet meg hjem fra byen med Johanne, Andrea og Rikke. Møtte mange kjente, koos! Plutselig så vi på klokka at den var halv 5 og vi skal jo i bursdag  6 så da tura vi hjem. Martine allerbeste feirer bursdagen sin idag så, GRATULERER! Kommer nok bilder ikveld eller i morra. 

Savner deg PATRICK <3 


tnnaa, søten leker med kameraet mitt <3

-Stine

Lite blogging

15.09.2011 // kl.21:41 // Blogg // 3 kommentarer

sorry for lite blogging!

Hei :) 
Har akkurat kommet hjem fra trening, dusja osv.. deilig å ta seg en dusj etter en sykt hard trening, med selveste Kurt, haha..  Men nå har jeg egentlig bare tenkt og chille resten, legger meg snart uansett så.

Men lurer på en ting! Er det noen som blir sponset av superkul.no? Ihvertfall så får jeg beskjed om at velkomstpakken er på vei. Har venta i 2 uker, den er enda ikke her. Noen som vet når den kommer? :)


Meg og Karoline (trykk) lagde muffins/cup cakes for litt siden. ahh.. Nam!!

-Stine

litt forskjellig

13.09.2011 // kl.20:44 // Blogg // 1 kommentar

heihoo :)

har kommet hjem fra trening, dusje så endelig fikk jeg et papirkutt.. haha, høres ikke så ille ut, men det gjør faktisk litt vondt, haha.. for et tema jeg går på! meheee.. 

Idag har jeg ikke gjort så mye, vært med Haakon, Larsi og Marie, alltid koslig det!  så trening. ikke mye idag da.


på søndag lagde meg, Karoline, Christine og Marie brownis i muffins former, VELDIG GODT!


ikkesant jeg har fritidsproblemer? haha


naaamm.. <3

-Stine

Fjortizzzzzzzzzzzzzzz...

12.09.2011 // kl.20:37 // Blogg // 4 kommentarer

Heihei :)

Nå har akkurat Martine dratt hjem, så nå sitter jeg her å ser på tv. Istad så lagde vi sminke video, hvordan vi sminka oss som fjotiser. haha, veldig bra skal jeg si! video kommer seinere. Idag har jeg faktisk vært utrolig flink pike, har faktisk gjort alle leksene untatt en, er så stolt o.o mehee..

hahaha..

Kos <3

-Stine

hos haakon

12.09.2011 // kl.16:30 // Blogg // 2 kommentarer

heihei.. 
atm sitter jeg foran macen til haakon som er utrolig chill! Er såå urettferdig, får nok bare spare selv.


peneee :D

-Stine & Haakon 

Sunt og digg

08.09.2011 // kl.21:42 // Blogg // 4 kommentarer

Heihei, kommet hjem fra trening og sitter å spiser frukt greier, utrolig godt mens det er sunt, egentlig så er det jo ganske smart.. Haha! 


ahh.. så deilig!


Litt vanilje saus trenger man!


nammm...

-Stine

Før trening

08.09.2011 // kl.19:06 // Blogg // 1 kommentar

Heihei.. Snart skal meg og Marie på håndball trening. Blir gøy det! Akkurat nå sitter vi å spiser "Sprett" Yoghurt, haha litt morsomt navn egentlig. smaker banan, naamm! haha.. har litt for mye fritids tror jeg! mehee..hahaa..

-stine

Løøw

08.09.2011 // kl.15:13 // Blogg // 2 kommentarer

Heihei, kommet akkurat hjem fra skolen med Marie, vi sitter å nerder pc som vanlig, haha.. Men vi hadde musikk de 3 siste timene, utrolig morsomt! Også har vi bestemt tema til 7.klasseavslutning, og det ble Love eller Løøw elns :) Gleder meg utrolig myyee! Får sikkert blogget litt etterpå før trening siden treninga er så seint.


Chris guttenmiin <3

-Stine

Dagen går altfor fort!

07.09.2011 // kl.20:46 // Blogg // 3 kommentarer

Heiheii.. Dagen fyyker avgårde så får så vidt blogget, hihii.. Men idag har jeg ikke gjort så mye, vært litt rundt omkring egentlig! tatt mange bilder også. Har blitt så flink til å ha med kamera der jeg går, så da blir det MANGE bilder, haha.. 

-Stine

pictures can say more than words

06.09.2011 // kl.17:37 // Blogg // 2 kommentarer

Et lite innlegg måtte jeg bare ta når jeg har så god tid + at meg, Marie og Martine tok mange bilder istad, vi ble veldig fornøyde. :)
hihii.

-Stine

not thumbs up

06.09.2011 // kl.11:56 // Blogg // 3 kommentarer

Heihei.. 
Våknet idag tidlig at jeg hadde sykt vondt i hode, litt vondt i magen også.. Da ble jeg hjemme, er faktisk ikke så ofte jeg er borte fra skolen, ikke akkurat thumbs up. Men akkurat nå holder jeg på å redigere noen bilder jeg har tatt, så.. :) Håper resultatet blir bra.. haha.. Får nok litt tid til å blogge etterpå å. 

-Stine

 

Starter en ny uke

05.09.2011 // kl.21:02 // Blogg // 1 kommentar

Heihei.. Mandag igjen, går jammen fort! hehe.. men jeg vil takke utroolig mye for mange fine kommentarer! Blir så glad for det, å det får opp humøret mitt også, hehe.. Idag hadde jeg en litt travel dag, først skole, slutte klokka kvart på tre, lekser, hundekurs å hjem :) hoohoo.. å det som også imponerer meg er at jeg har gjort over halvparten av leksene på mandag når jeg hadde så dårlig tid. hehe :) 


dårlig bildet, jeg vet! men er han ikke bare skjønn? 

-Stine

Kaldt, vått, ikke no godt!

04.09.2011 // kl.19:30 // Blogg // 5 kommentarer

Heihei, nå reiner det som fyy.. haha, det tema kommer jeg innpå med engang, hahah.. Men idag har jeg vært i svømmehalen med Patrick, Haakon, Kelwin og Maren.. gøy det, helt til vi ble kasta ut etter å ha vært der i halv time elns, hihii.. Også har vi vært litt rundt om kring. mehee.. Håper det blir litt blogging imorra åda. 


Maren bak, haha .. :)

-Stine 

Igår

03.09.2011 // kl.11:27 // Blogg // 3 kommentarer

Heihei, nå blir det jo nesten bare "blogger fra igår" hahhaa.. Men jeg blogger ikke så mye fordi i uka er det jo LEKSER hele tiden nesten. Og i helgen vil jeg jo ta pause fra skole å alt det! derfor blir det litt sånn :)
Men igår var jeg og Maren med  Patrick og Kaka, etter det så dro de å da stakk vi ut med Haakon, Larsi og Laurits, var veldig koslig igår da! :)


hahaha..


søtee <3

-Stine

 

Blogger fra igår

01.09.2011 // kl.07:42 // Blogg // 1 kommentar

Heihei.. jeg fikk ikke blogget igår, sorry. Så dette innlegget er liksom fra igår, hhaha.. Igår var jeg med Anine og Maren hjem, vi hadde det veldig gøy, men så stakk vi til meg og Anine måtte hjem, litt utover kvelden kom Mina til meg, så gikk vi rundt å bare tok noen bilder, hehe.. :) Lenge siden jeg egentlig har blogget som dette, hvis du skjønte. 


søte Maren <3

Minaaaa <3


hahaha.. sitter mitt i gata og spiller kort.. Vi er noen uteligger dåå..
haha. koos igår ihvertfall!

-Stine

 

hits