oktober 2011

helg med beste

29.10.2011 // kl.21:05 // Blogg // 2 kommentarer

Heihei :) 

sitter nå hjemme med Mina og Haakon, utrolig koselig. Vi har spist og vært hos Maren osv, nå sitter vi hjemme hos meg å spiser godiiiiis, ahh utrolig digg! Mina skal sove her, jippiiiiiii.. blir nok litt bilder i helgen da. 

-Stine, Mina og Haakon :)

Lørdag, HELG!

29.10.2011 // kl.10:16 // Blogg // 1 kommentar

Heihei, blogget ikke igår nei, uff.. Men nå ligger jeg i senga mi og hører litt på musikk ogsånt, mens pappa lager forkost. ENDELIG er det helg også, uka har egentlig gått ganske fort, det er bra da. Idag skal Mina overnatte hos meg, det blir koselig vetdu. Har ikke så mye å blogge om nå, enn hva jeg har gjort som alltid. hahaa! 

For dere som ikke skjønte det så står det LOVE :)

-Stine

 

KONKURANSE

27.10.2011 // kl.17:22 // Blogg // 15 kommentarer

Glemske meg

26.10.2011 // kl.15:37 // Blogg // 2 kommentarer

Heihei, fiin start på uka du, jeg som er så glemsk og glemmer bloggen! uffamei. men nå skal jeg skjerpe meg ordentlig! Men jeg lovte at jeg skulle snakke om kampene som var i helga å det skal jeg. Jo som sagt så ligger vi på andreplass, veldig bra det! men vi vant alle tre kampene i helgen. så vi har 6 poeng, to for hver kamp vi vinner, men vi har 33mål og sætre graabein har 39 mål og 6 poeng, så de ligger bare 6 mål over oss. Vi får se hvem som leder om 2 uker, da skal vi nemelig spille mot dem, å det kan kanskje forandre alt. men hvis du vil ha link så; http://www.handball.no/kamper.asp?AvdId=15108&mal=2&lag der står tabbelen nederst + kampene våre, gjerne kom å se på! :)


Martine søtaa <3

-Stine

1 bilde 3 redigeringer

23.10.2011 // kl.13:24 // Blogg // 3 kommentarer

Heihei,. har sett dette mange steder og har også lyst til å prøve det ut. hvem liker du best?

:)

btw så kommer et innlegg om alle kampene, venter bare på resultatet på den siste kampen som jentene mine spiller, lykketil <3

-Stine

kamp

22.10.2011 // kl.10:27 // Blogg // 2 kommentarer

heihei..

Da er jeg snart klar for kamp, etter jeg har skifta. håper noen av dere kan komme å se på, hihi. Nå har jeg akkurat kommet hjem fra tur med Martine, Teo og Chris, nydelige alle tre altså! det blir foresten to kamper idag, er såå spent! 

-stine

god natt

20.10.2011 // kl.21:52 // Blogg // 2 kommentarer

heihei.. 
sorry for ikke no innlegg før i dag! men back, ja nå har jeg kommet hjem fra trening å skal hoppe i dusjen, hihi. alltid deilig med trening, ikkesant? jo vi har jo kamp til helga, 3 kamper men jeg skal spille 2, begge på lørdag, så da blir det sikkert litt blogging om det ettervært. har du hatt det fint? :)


Jeg bare elsker høstbilder!
 -Stine

Autumn

19.10.2011 // kl.18:00 // Blogg // 7 kommentarer

Heihei dere, enda et innlegg idag.. Jøss så fort du! Men isteden for at meg og Christine tok bilder kom Marie isteden. Ikke gøy! hun er teit assa. Sitter ved siden av hu å greier. Nå har vi kanskje tenkt å gå en tur med Chris guttenmiin, siden vi er så flinke! han er også veldig teit, liksom Chris og Marie! haha, random nei! Høsten er her!

CONVERSA!

Har flere bilder, legger ut de en annen gang!

-Stine
 

Lenge siden.

19.10.2011 // kl.14:07 // Blogg // 1 kommentar

Heihei. sorry, nå er det lenge siden jeg har blogget og mange har sagt til meg at jeg må blogge. Har dessverre ikke hatt tid men jeg burde uansett sagt ifra som jeg ikke gjorde! mehee. Nå sitter Christine hos meg å vi drikker icetea yum yum. Nå har vi tenkt å gå ut å kanskje ta noen bilder, har bare gamle så. snakkes.dårlig bilde, iknow! :)

-Stine

ALT er herlig

12.10.2011 // kl.20:34 // Blogg // 3 kommentarer

hohoohihiihaha.. Er helt super fornøyd med dagen idag, for det første slutta vi 12.00 for det andre har jeg vært med to super herlige jenter! Og for det tredje har jeg vært i byen og kjøpt et sykt fint antrekk, som jeg syntes da. ELSKER DET! og itilegg er jeg ferdig med leksene mangler bare glosene! hurreyy.. mihihiihiii, føler meg litt rar, haha! Nå sitter jeg ihvertfall og ser på Vinn på minuttet, det er gøy vettuu. Har ikke fått blogget idag før nå, har ikke hatt tid for jeg har vært hos Anine, såja. Føler jeg bare har sånne rare bilder nå, syntes du det?

-Stine

FLINKE MEG!

11.10.2011 // kl.20:42 // Blogg // 2 kommentarer

haahaa.. Flinke meg som blogger 2 ganger om dagen, som om ingen gjør det liksom, mihii.. Nå har jeg kommet hjem fra håndballtrening, var veldig gøy der! Meg å Anine var igjen etter skolen til 4 tiden og skrivde på tavla, haha gjett om vi kjeder oss! Også når jeg skulle dra på håndballen kom jeg selvfølgelig på at jeg hadde glemt mobilen i klasserommet, å der var det jo stengt! så, får nok hente den imorra! hihiii. Så hva skjer hos deg da? o.o


Er ikke jeg utrolig fin? syntes jeg ihvertfall! 

-Stine

God morgen TIRSDAG!

11.10.2011 // kl.08:09 // Blogg // 3 kommentarer

Heihei, idag så langt, har jeg stått opp klokka 7 og ordna meg å fiksa meg til og var klar yil å gå i 8tiden, da fant jeg ut at vi starter kvart over ni idag, hahaa.. Deiliiig! Men det negativet er at vi slutter klokka kvart på tre. akkurat det ja... men idag har jeg ikke noen spessielle planer, skal på håndballen som vanlig, ohh blir deilig å trene igjen etter en hel uke uten trening i høstferien. Også skal jeg bare gjøre lekser å ja. Håper du får en "god Morgen Tirsdag!"  

-Stine

same time, same words

10.10.2011 // kl.21:38 // Blogg // 2 kommentarer

Heihei, da er det kvelden på dette blogginlegget også. hehe, sliter med bloggingen, har ikke så mye tid men prøver så godt jeg kan! Får nok blogge oftere også ettervært, for jeg har egentlig tid men jeg er så sløv at jeg orker ikke skriver BLOGG.NO og logge meg inn, dessverre! hihii. Men idag har jeg kommet meg på plass på skolen, haha egentlig ikke. Men var gøy å se alle de jeg ikke har sett i høstferien, kos det! håper du har hatt en fin dag! -Stine

God natt

09.10.2011 // kl.22:29 // Blogg // 1 kommentar

God natt til dere! nå er jeg ferdig å se på robinson, utrolig gøy! Også har jeg sett på fangene på fortet, veldig gøy det også. haha, nå kan dere kalle meg tv slave. Men jeg tar natta nå så, God natt!Foresten har jeg laget design til Martine jenta mii! (Trykk)

-stine

Svart hvit

09.10.2011 // kl.12:53 // Blogg // 3 kommentarer

Hei på deg igjen! God morgen igjen også, eller god etter morgen, vet ikke jeg! men ihvertfall så har Marie sovet hos meg, utrolig koslig å irriterende! hiihii.. Idag vet jeg ikke helt hva vi skal, kanskje på banen, mhm. 


Marie sine føtter og sko, jeg som har tatt bilde :)

haha.. joa, vi kjeder oss!

-Stine

Header Header Header

07.10.2011 // kl.13:55 // Blogg // 3 kommentarer

Hei på deg!
Dette blir nesten det "samme" innlegget som igår, haha.. Jo, jeg trenger en header (helst avlang) jeg hadde blitt utrolig glad hvis noen hadde lagd en til meg som passer designet! Du kan bruke bildene på innlegget før dette. 

Men idag har meg og Marie ikke gjort så mye enda, ordner litt på bloggen osv.. Også har vi vært på Expert å kjøpt nytt sims 3 spill til meg, wihiii.. 

"Kiss kiss"

-Stine

 

Kommet hjem

06.10.2011 // kl.21:08 // Blogg // 5 kommentarer

Heihei :)

Kom hjem i ett tiden idag fra Bergen, hadde det utrolig gøy der med Karro. Men jeg vil Takke Jenny for at hun har blogget for meg mens jeg har vært borte. akkurat nå er Marie hos meg å skal sove her inatt og istad var vi ute å tok noen bilder, de kommer sikkert imorra.. Koslig idag da! 

Akkurat nå er designet litt klikka, fikser det imorra. Men jeg trenger ny header, noen som kan være så snille å lage en? Disse bildene kan du bruke. Rediger gjerne bildet før du setter det sammen. (helst avlang header)-Stine

ER HOS MARTHE

03.10.2011 // kl.17:45 // Blogg // 5 kommentarer

Hallo ♥ nå er som sagt Jenny Som blogger. Akkurat nå er jeg hos Marthe, jeg har overnatta der i natt og det var veldig koselig! Vi har vært med kjærsten til Markus og  Even altså bestevennen til Markus. Vi møtte Ida senere også var vi med hun og. Vi har nesten akkurat spist is og kake så vi skal snart gå ut og møte Markus og Ida igjen! 
♥ Marthebeste. 
- Hva har du gjort i dag? 

Jeg blogger for Stine!

01.10.2011 // kl.09:40 // Blogg // 1 kommentar

Hallo. Jeg ( Jenny ) skal  blogge for Stine, imens hun er i Bergen med venninen sin Karoline. Altså jeg vetikke når Stine skal komme hjem så jeg skal prøve og blogge hver dag, men er ikke sikkert jeg blogger så ofte om dagen. Siden jeg er mye med venner også har jeg min egen blogg. Men skal passe på at denne også får noen innlegg av meg! Håper Stine koser seg i Bergen nåda. Også håper jeg dere forsatt leser bloggen til Stine selvom det er Jenny Borgen som blogger for hun nå imens hun er i Bergen som sagt! '


Her er hvertfall sånn jeg ser ut, for dere som lurer. 

- Kommer du til å lese bloggen selvom det er jeg som blogger ? 

hits