november 2011

kooos

25.11.2011 // kl.16:41 // Blogg // 4 kommentarer

halla, nå kommer jeg med den drit kjedelige hverdagen min igjen! men tydeligvis var det noen som ville at jeg skulle fortsette så da kommer det begge deler, haha. nå sitter jeg og anine og rett å slett bare chiller. gøy det noen ganger da, men vi har tenkt å spille litt sims snart, wihii.. Det er sykt gøy, just ask Marie, meheh. men jo, etterpå hvis jeg gidder så kommer det et innlegg til av noe dere bestemmer, hihi.. skriv i kommentarfeltet hva dere vil f.eks sminkepungen min osv.. 


kiss kiss Stine :*

23.nov.2011

23.11.2011 // kl.21:47 // Blogg // 6 kommentarer

Hallaaaa 8)

Dette blir bare et kjapt innlegg, må forte meg litt så. men jeg så på kommentarene i forrige innlegg og da var lite forslag, uff som dere hjelper meg, neida hahah.. JEG ER MORSOM, jeg vet, jeg kjeder meg. hihiihahahahohoi.. lite å snakke om derfor har jeg tenkt til å slette bloggen hvis jeg ikke kommer med noen ideer, eller dere kommer med noen ideer <3 søte småå hjeeelp meg, jeg har problemer. huffameei nå er jeg trøtt, ja natti :*


jeg gleder meg til JUL :D hihii

-Stineeeeeeee

long time ago

21.11.2011 // kl.17:49 // Blogg // 7 kommentarer

Heihei, nå er det utrolig lenge siden jeg har blogga, grunnen er; jeg skjønner ikke at dere gidder å lese om min drit kjedelige hverdag! det må jo være syyykt kjedelig. jeg har jo ikke noe annet å blogge om, så for at jeg skal blogge mer/hver dag så må dere si hva jeg skal blogge om? freks. sminke osv, youknow. så kommer det også hverdag innlegg men da håper jeg det ikke blir like kjedelig! jaha. det var det trur jeg, hmm. jo JOHANNE MÅ FÅ SEG BLOGG, ALLE ER ENIGE! PLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEASE??????? Ja, hade ;)

-Stine

Kakaooooo

09.11.2011 // kl.13:20 // Blogg // 6 kommentarer

Heihei :) Onsdag igjen nå. kommet hjem fra skolen med fult av leire på klærna mine åja, hohoo. hadde kunst & håndtverk så jeg tror det forklarer en del. når jeg kom hjem så laget jeg meg en kopp kakao med krem. utrolig godt! så nå sitter jeg her å drikker den, mhmmm..
vet jeg eier i å ta på krem. just u know it!

hohoo, btw så er ikke kremen gul, ser bare sånn ut ;)
og Johanne; jeg skal blogge om det, men jeg må vente siden det er en annen ;) uknow?

-Stine :) 

Håndball kamper

06.11.2011 // kl.19:35 // Blogg // 4 kommentarer

Heihei :) Idag har vi spilt to kamper også spilte vi en kamp igår. Utrolig gøy for vi vant alle kampene, johoo.. hihi, nå har vi vunnet 6 av 6 kamper og alle tror jeg er veldig fornøyde. hihi.  sånn info; jeg er nr. 9, hahaha :)

dårlig bilder fordi pappa og mamma har tatt de, hehe ;)

-Stine

Nature's way of living...

04.11.2011 // kl.15:01 // Blogg // 7 kommentarer

Heihei.. 
idag på en så fin fredag er jeg syk, ikkje bra.. Men heldigvis kom sprudlene Maren ned til meg når hu var ferdig på skolen, det frisket meg litt opp med latter, haha.. Når jeg våknet idag måtte jeg en liten tur ut med Chris å da tok jeg med kamera å tok litt bilder. så nå sitter meg og Maren å bare chiller egentlig.flere bilder kommer senere :)

-Stine 

hits