desember 2011

siste dagen i 2011

31.12.2011 // kl.13:18 // Blogg // Ingen kommentarer

hallo :) idag er det siste dag i 2011, det blir utrolig deilig å ferie det sammen med jenta mi Marie! nå sitter jeg bare og koser med Chris, utrolig søt han er, ikkesant? haha. det blir nok mer oppdateringer fra meg idag, heehe. Hva skal dere ikveld?
-Stine :)

lykkeeeeeeeeee

30.12.2011 // kl.21:42 // Blogg // 3 kommentarer

heihei, nå har jeg endelig funnet minnekortet etter jeg har vært så desperat! må jo ha det til imorra da. men nå er jeg akkurat ferdig med og rydde rommet mitt, så da tror jeg at jeg går å spiller litt wii med pappa, alltid kos! men jeg hadde også et lite photoshoot med lille tassen min når jeg fant minnekortet! :)


CHRIS <3

Nytt design

30.12.2011 // kl.13:28 // Blogg // Ingen kommentarer

Heihei :) nå har jeg fått nytt design, det er bare sånn gratisdesign men det var veldig fint syns jeg ihvertfall! skal ordne alt det linke greiene osv :) 

men nå har vi spist litt frokost for en stund siden og nå sitter vi bare og slapperav med pc ogsånt, kos. så hva skal dere idag da? :)-Stine

three days at all.

29.12.2011 // kl.23:08 // Blogg // Ingen kommentarer

Heiogho :) da har jeg tittet innom de bloggene jeg fikk inn, utrolig fine allesammen :) nå sitter jeg bare å slapper fullstendig av med Marie (link)  utrolig koslig. dette blir vel den tredje dagen sammen + feire nyttårsaften sammen, ah gleder meg! men jeg finner fortsatt ikke minnekortet og jeg trenger det! da får jeg vel leite helt itl jeg finner det imorra. men vi talks. 


åh, jeg bare elsker lille tassen min <3


skurrete, men siden jeg ikke finner kamera så. 

-Stine

Jeg vil lese DIN blogg!

29.12.2011 // kl.18:37 // Blogg // 4 kommentarer

heihei :) Jeg som er så glad i å lese blogger tenkte å spørre om hva deres blogg er? jeg leser ikke like mange blogger som før, så derfor spør jeg akkurat deg. Det er ikke sikkert jeg kommer til å lese den fast, men jeg titter ihvertfall innom å ser om jeg liker den og den faller i smak :) så, hva er din blogg?


Martinesøta :)


jeg leker deilig, Martine leker kul. hahaha <3-Stine

forever

28.12.2011 // kl.19:16 // Blogg // 5 kommentarer

hello, jeg vet jeg er utrolig dårlig til å blogge, men jeg er så flink til å miste ting så jeg har da mistet minnekortet til kameraet på rommet mitt, noe jeg burde rydde etterpå hvis jeg får tid ;) luckyme. men ja, Marie skal soveher idag også! koos. nå hører vi på Forever av JustinBieber, nam. 


kødde trynetmitt - sammen med Martine, mehe :)

-Stine nuss. 

Julaften!

24.12.2011 // kl.12:27 // Blogg // 1 kommentar

åheisann :) Idag er det julaften, noe jeg har gledet meg veldig til, som sikkert noen av dere også har gjort. har åpnet julekalenderen og en liten gave fra en venn, fikk mye fint :) Jeg skal feire julaften idag med mamma, pappa, farmor og bestefar, det blir nok koselig! 
hva skal du idag? 


Chris er så nysgjerrig på pakkene <3

-Stine

spørsmålsrunde med Marie

21.12.2011 // kl.20:38 // Blogg // 9 kommentarer

Heihei :) 
nå skal meg å Marie ha en spørsmålsrunde sammen, dere kan spørre om hva som helst, til henne eller til meg eller til begge :) men vi trenger spørsmål nå, for at den skal komme ut for vi skal gjøre det ikveld :) hehe.


søte Marie <3

-stine :))) 
 

God morgen juleferie

21.12.2011 // kl.12:03 // Blogg // 1 kommentar

God morgen, hvis det ikke er forsent. men nei, jeg har ikke akkurat stått opp, sto opp for en liten stund siden. Nå sitter jeg her og koser meg med en god toast som pappa har lagd til meg, og et glass eplejuice, deilig! Men jeg får ikke tatt noen bilder nå for kameraet mitt er utladet, så jeg får legge ut noen andre bilder da. veldig skurrete. hva skal du idag?

-Stine

21.des.2011

21.12.2011 // kl.12:02 // Blogg // Ingen kommentarer

God morgen, hvis det ikke er forsent. men nei, jeg har ikke akkurat stått opp, sto opp for en liten stund siden. Nå sitter jeg her og koser meg med en god toast som pappa har lagd til meg, og et glass eplejuice, deilig! Men jeg får ikke tatt noen bilder nå for kameraet mitt er utladet, så jeg får legge ut noen andre bilder da. veldig skurrete. hva skal du idag?

-Stine

Juleferieeeeeeeeeeeeeeeee

20.12.2011 // kl.20:56 // Blogg // 1 kommentar

Heioghopp :) får bare ikke sagt ordet "ferie" nok ganger. Tenk at det er juleferie, det har gått veldig fort, egentlig altfor fort. det er jo bare 4 dager til jul, herregud så fort. men jeg har egentlig ikke så veldig julestemning, snøen er ikke her. Jeg får liksom ikke følelsen av at det snart er jul, er jo ikke noe snø og se ute der jeg bor ihvertfall. trist, men sånn er det, litt spessielt også da. Men for å få litt mere julestemning, ihvertfall vinterstemning, pleier jeg å ta bilder ute. kos

hohoho, det er nissen så klart. hihi <3 

-Stine 

Om meg

19.12.2011 // kl.21:15 // Blogg // 4 kommentarer

Heihei :) Nå har jeg tenkt til å fortelle litt om meg selv, hvis det er noe du lurer på som ikke står her, så gjerne spør i kommentarfeltet :)

Mitt navn er Stine, jeg er 12 år og blir 13år 10.Januar 2012 så jeg er født veldig tidlig på året. Jeg går i 7.klasse i Horten og trives i den klassen jeg går i. Jeg har mange venner og bestevenner så jeg vil ikke nevne noen navn, "Ingen nevnt, Ingen glemt" ellernosånt? hehe. Jeg går på Borre Håndball J99 og er utrolig fornøyd med laget mitt.


hahah, jeg vet! alle følger med.

noe mer du lurer på? SKRIV I KOMMENTARFELTET. 

-Stine

lysten.

12.12.2011 // kl.21:59 // Blogg // 4 kommentarer

Hallahalla. Jeg har så utrolig lyst til å blogge! sitter hver dag med helt tom "skriv nytt innlegg" i flere timer og har ingenting og skrive om, HJEEELP! jeg mener det, jeg har virkelig lyst og blogge mer, men har ingenting og blogge om som sagt. Lysten er liksom på topp, men det hjelper særlig når man ikke har no og skrive om. BLIR GAL!! Har dere noen ideer så kommenter! skurrete, jeg vet! 

-Stine

svar på spm runden 1

11.12.2011 // kl.21:54 // Blogg // 1 kommentar

Heihei, da tenkte jeg og svare på spørmsålsrunden jeg hadde for noen uker siden som jeg helt har glemt, desverre. Men svarer ikke på video siden jeg ikke har google bruker enda. 

hvorfor er du så kuul? haha, takk. er nok like kul som deg Inga <3
Savner du oss fra Vestby? omgomg, jaaa! <3 
Bestevenner? det kan jeg ikke svare på.
Hvem er patric? kan du skrive litt mer om han? Patrick er en herlig gutt, som er utrolig snill. *liten tekst*
Favorittmat? Pannekakene til Mamman til Ingrid, nam. utrolig sunn, vet.
Kan du svare på video? hhaha, nei :)
Digger norvegiareklamen!! lage flere videoer? Det skal jeg sikkert få til, men hva slags reklame vil dere ha?
Hva slags kamera har du? Nikon D3100
Leser du bloggen min ellrno?<3 ja, veldig fin.
Blogger du leser? Leser mange blogger, gidder ikke ramse opp.
Face eller MSN? face
Favorittsang akuratt nå? Justin Bieber-All i want for Christmas is you
favorittartist? er det noe og lure på? JUSTIN BIEBER <3


hvor lenge har du og gutten din vært sammen? hvem gutt? 
Lengste forhold? husker ikke
Hva liker du best ved meg? Du er helt utrolig søt og snill, Emilie <3
3 negative ting om deg? har bollekinn, blir fort rød i trynet, er VELDIG sjenert.
3 positive ting om deg?
Hvem er du forelska i akkurat nå? tja.
Hvem har du vert sammen med og hvor mange? teller ikke
Verste vane? Jeg vet egentlig ikke om jeg har no dårlig uvane akkuratt nå. ikke som jeg kan hukse ihvertfall
Det verste du hvet? masse
De du elsker og liker best? Familiie og venner <3
Hvorfor er du såå pen?? Tnaa, takk <3
Hva vil du bli når du blir stor? Større, nei altså jeg har veldig lyst til og bli stylist eller bli sykolog.
Ditt forbilde? Det vil jeg ikke nevne
Hva vil du gjøre før du dør? åhh, det er altfor mange ting! 
Hva er din ynglings Serie? ser ikke på noen spessielle serier nå for tiden
Hva er den viktigste tingen du har? Det viktigste jeg har er vel familie og venner, men hvis du sier den viktigste så er det et smykke som betyr utrolig mye for meg som jeg fikk av farmor <3
Hvorfor er du så utrolig perfeekt? Tna, så søt du er! emilieperfekta.
Hvorfor begynte du og blogge? Jeg fikk egentlig ideen av søstra mi som blogga før.

PS: Elsker bloggen din! tusen takk, blir så glad :D 


smooooooooothie

07.12.2011 // kl.13:41 // Blogg // 3 kommentarer

Hallohallo :) Idag har jeg ikke gjort noe spessielt, har vært syk igår og idag men føler meg mye bedre nå, så imorra skal je på skolen. Igår kveld lagde jeg og Martine Smothiiiiiiieeee og den ble veldig god! 

ahh, det var godt! snøen kom faktisk igår! yeyy.. Inegn snø, ingen jul.

 

-Stine

pepperkaker

05.12.2011 // kl.20:26 // Blogg // 2 kommentarer

Hallaa :) Nå har jeg akkurat kommet hjem fra Ingrid, utrolig gøy der! vi bakte pepperkaker, og hadde det veldig morsomt. Jeg har dessverre ikke noen bilder fra istad, har ikke lading på kameraet så det må jeg gjøre nå.

 

Jo, men vi vant 15-6 mot Glassverket. wihii, men jeg ble litt skuffa, for jeg syntes vi burde hatt over 20 mål menmen. sånn er det! hihi..  Men til Søndag er det 2 kamper igjen og da skal vi spille mot Konnerud 4 og Konnerud 5, Konnerud 4 ligger på andreplass rett under oss, så dette blir gøy, gleder meg til de også! 


søteee Johanne <3333


Andreaa finaa <3 

-Stine

December

04.12.2011 // kl.11:02 // Blogg // 3 kommentarer

Hallo, jeg har helt glemt å blogge om Desember måndten vi er i nå. hehe! Men ja, det nærmer seg jul for hver dag, og sikkert mange av dere har kalender, endten gavekalender, sjokoladekalender osv. Jeg har pakkekalender jegda.  Jeg elsker Desember, for da er det så koselig med familie og venner, og alt julepyntet. det er kos! Håper alle har en fin 4.Desember dag, haha. 

idag så skal jeg spille håndball kamp mot galssverket, jeg gleder meg utrolig mye! Jeg skulle egentlig ikke spille men siden Christine er syk, da spiller jeg for henne! ohh, spennende. mehe, ja ønsk meg lykke til. 


åhh, Mina er i egypt, å jeg savner henne utrolig mye, det gjør Anine også!
VI GLEDER OSS TIL DU KOMMER HJEM <3

-Stine

long time ago

03.12.2011 // kl.19:32 // Blogg // 1 kommentar

heihei :) Jeg vet, jeg er utrolig dårlig til å blogge, oh jeg kan desverre ikke si jeg skal bli bedre, meeh. men nå skal karoline overnatte her, gøøy det blir! imorra må jeg jobbe mye på oppgaven, herreguuud ligger langt etter, uffamei. Nå sitter vi å hører på "Baby" av justin Bieber<333333 jeg vet, vi er kule. så hvaskjer folks?:* -Stine

 

hits